, så vel som det nye året nærmer seg raskt, så vel som noen uker før termin starter igjen er det perfekte tidspunktet å få en ny start.

Hvordan kan traineer få mest mulig ut av juleferien? Akkurat her på Innerdrive har vi kommet med 7 ting som vi tror ville være nyttige for praktikanter å gjøre over ferien som vil hjelpe dem med å gjøre et positivt begynnelse til 2019.

Book Growth Mindset Trainee Workshop

Re-besøk undersøkt materiale

Juleferien gir en stor sjanse for traineer til evalueringsinfo lærte forrige periode. Å starte revisjonsprosessen tidlig gjør det å gjøre deg klar til slutten av året eksamener mindre stressende. Det AS Monaco Skjorter gjør det også mulig å bruke mer effektive revisjonsprosesser, ettersom praktikanter ikke trenger å ty til å stappe inn så mye de kan i dagene (til og med timer) før en eksamen. INNSTIL De har tilstrekkelig tid til å unnlate å huske i tillegg til å lære om informasjon, noe som øker muligheten for at det vil være viet til det langvarige minnet så vel som hentes i eksamen.

Ta deg tid til å trene

Ikke bare gir trening av fysisk helse og velvære, forskningsstudie har på samme måte vist at det kan forbedre stemningen, ettersom det utløser frigjøring av endorfiner, som utløser positive følelser. En studie, som ba folk om å vurdere humøret øyeblikkelig etter fysisk aktivitet eller en periode med inaktivitet, oppdaget at de som deltok i fysisk trening følte mer innhold, våken så vel som roligere. Effekten av trening var på samme måte største når stemningen først var lav, og en oppdagelse som fremhever akkurat hvor viktig trening kan være.

Sett deg mål for det nye året

Det nye året gir en perfekt mulighet for traineer å sette seg nye mål. Å sette mål har en positiv innvirkning, og hjelper traineer med å forbedre innsatsen, interessen så vel som utholdenhet. Gåaler bør være vanskelig, men realistisk så vel som skrevet ned, med husholdningsmedlemmer som blir inkludert i prosessen, ettersom dette forplikter traineer til dem, og gjør sin innsats mer fokusert.

Lag sunne rutiner

Tilsvarende bør praktikanter komme i vanen med å spise en sunn frokost, med mye fiber hver morgen. Forskningsstudie har vist at frokost kan være spesielt nyttig for de som studerer for hån i januar. I en spesifikk studie ble det oppdaget at praktikanter som hoppet over frokost eller bare hadde en energidrikk utført verre i interesse så vel som minneoppgaver sammenlignet med dem som hadde spist frokost.

Forbedre selvbevissthet

Å forbedre deres selvbevissthet ville være en produktiv metode for traineer å tilbringe juleferien, ettersom praktikanter som er selvbevisste har en tendens til å handle mer bevisst. Det betyr at de tar mye bedre beslutninger, har et mer positivt syn på livet så vel som høyere velvære. Å være bevisst på disse midlene at praktikanter kan jobbe med sin svakhet, samt søke assistanse hvis det er nødvendig for å gjøre de nødvendige forbedringene.

Les boken vår

Vår prisbelønte bok Release Your Innerdrive er den perfekte sjekket ut for juleferien, i tillegg til at de vil hjelpe traineer å begynne på nyttåret på høyre fot. Skrevet av chartered psykolog Bradley Busch samt Innerdrive-skaperen Edward Watson, vår bok er full av den nyeste forskningsstudien så vel som nyttig grafikk, som gir en morsom så vel som tilgjengelig guide for å hjelpe traineer med å oppfylle potensialet. Det dekker et bredt utvalg av emner, inkludert målsetting, ytelse under press, samt dyktighet i eksamener, emner som er spesielt nyttige for praktikanter som gjør Leeds United Skjorter seg klare til januar.

Slappe av

Selv om litt stress kan øke ytelsen, kan mye stress ende opp med å bli ødeleggende Borussia Monchengladbach Skjorter og ha skadelig innvirkning på velvære. Selv om praktikanter har revisjon av å gjøre, er det viktig at de avsetter noen dager til å slappe av og slappe av, ettersom den høye kvaliteten på revisjonen er like viktig som mengden. Traineer kan slappe av ved å omgås venner, trene, se på filmer osv.

Endelig tanke

Juleferien tilbyr ikke bare traineer en mulighet til å slappe av så vel som å slappe av, men på samme måte en sjanse til å forberede seg så vel som å gjøre en positiv begynnelse på det nye året.

Studentene kan gjøre dette med å produsere revisjonsressurser de senere kan bruke til å studere, og sette seg vanskelige, men realistiske mål for å gjøre dem i stand til å spore fremgangen deres, samt sette i bevegelse i bevegelse sunnere rutiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.