Iconic Sports Franchise FC Barcelona har valgt Kore Prosports SponsorSorSor ™ fra Kore -programvaren for å forbedre administrasjonen tilknyttet dets hele verden Sponsorsalget og aktivering.

FC Barcelona ble opprettet i 1899, og er en av Europas så vel som verdens største profilidrettsorganisasjoner. Når det gjelder anvendelsen av Spanias herrelandslag i fotball Skjorter Kore Prosports Sponsorsor ™ -programvare, observerte klubben fordelene, samt effekten som Kores programvare har hatt på andre verdens sponsingsmarkedsledere.

FC Barcelona forsto at Kore-den verdensomspennende lederen innen forretningsadministrasjonsprogramvare for idretten så vel som underholdningsindustrien, og leverer programvare designet for å håndtere ende-til-ende salg, markedsføring, kontrahering, finans og drift-kan spille en strategisk Funksjon i integrasjonen så vel som koordinering av sponsorsalget samt aktivering innen sine industrikontorer.

Etter den nylige innvielsen av det andre i utlandet industrikontor i New York City, i samsvar med åpningen av den aller første i Hong Kong for tre år siden, er FC Barcelona mer kommersielt aktiv enn noen gang over hele verden på 24/7 basis. Under dette verdensomspennende scenariet ble Kore Prosports Sponsorsor ™ bestemt som den perfekte løsningen for å integrere alle daglige verdensomspennende industrielle aktiviteter under nøyaktig samme verktøy.

Med dette trekket posisjonerer FC Barcelona seg som Athletic Bilbao Skjorter en aller første flytter blant de beste europeiske fotballklubbene, samt gir en fjerningserklæring om sin nåtid så vel som fremtidige ambisjoner.

Kore -president, Todd Cusolle, sa:

Vi er glade for å legge til en organisasjon kaliber for FC Barcelona til våre europeiske operasjoner. Vi ser fremover for å øke driften av denne klubben Real Sociedad Skjorter i verdensklasse i mange år fremover.

#Sportsvenuebusiness

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.