Antall ubetingede bruksuniversiteter gir potensielle studenter er på sin høyeste hastighet noensinne, med 23% av studentene som mottar en i fjor. Denne økningen har ført til at noen etterlyser en overhaling av opptaksprosessen, mens andre fortsetter å hevde at ubetinget bruk har fordeler. Så hva er fordeler og ulemper med slike tilbud?

Book Surviving University Student Workshop

Ubetingede tilbud: oppsiden

Forbedre studentenes velvære

Selv om litt angst kan forbedre ytelsen, kan eksamener med høy innsats som finner ut av universitetsinnleggelser føre til høye nivåer av angst blant studenter, noe som kan være skadelig for karakterene de går videre for å oppnå. Derfor kan det å ha sikkerheten til et universitetssted minimere testangst og hjelpe studentene til å møte eller til og med overgå forventningene.

Mer tid til å planlegge for universitetet

Å forlate hjemmelivet kan være stressende og tøft for mange studenter. Å ha et ubetinget tilbud kan gi dem mye mer tid til å utforske den nye byen de vil bo i og velge passende innkvartering, og lindre noe av dette stresset.

Tilpasset kreative fag

Ubetingede bruksområder gitt for kreative emner som kunst eller drama i aksjon for å se en portefølje av arbeid eller en audition er fornuftig. Dette er fordi slikt arbeid er en mye bedre representasjon av studentens potensial enn standardkarakterer.

Ubetingede tilbud: ulempen

Fraråder studentene å jobbe hardt

Motivasjon er en vanskelig ting å opprettholde. Den viktigste ulempen med ubetingede bruksområder er at de kan avskrekke studentene fra å strebe for å oppnå høyest mulige karakterer, ettersom deres sted på universitetet er sikkert. Forskning utført av UCAS bekreftet Feyenoord Skjorter dette, og fant ut at hvis en student får Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter et ubetinget Borussia Dortmund Skjorter tilbud, er de 23% mye mer sannsynlig å komme til å komme under de forutsagte karakterene.

Den minimerte forventningen til studenter kan direkte forårsake en reduksjon i arbeidsmoral og intensitet ettersom ingen stiger til lave forventninger. Dette indikerer at studenter kan utvikle dårlige rutiner i det siste året av sjette form som smitter over til starten av universitetet. Dessuten kan driver med sysselsetting være langt fra hodet til studenter på nivå, men det blir stadig mer konkurransedyktig, noe som indikerer at en nivåkarakterer kan brukes til å skille lignende kandidater.

Ignorerer studentens beste interesser

Kynisk, ettersom universiteter ikke lenger er begrenset på antall steder de kan gi, kan ubetingede bruksområder sees på som en måte de kan underbytte rivaler, og trygt mye flere studenter, av denne grunn mye mer gebyrer. Ubetinget bruk kan indikere at studenter tar SNAP -beslutninger og steder kan aksepteres til tross for at studenter er klar over at universitetet ikke passer dem. Dette vil øke sjansene for at de ikke vil glede seg over seg selv og droppe ut.

Endelig tanke

Selv om det er forskning til fordel for universiteter som gir ubetingede tilbud, fordi det lindrer noe av presset forbundet med eksamener, og kan gjøre det lettere å tilpasse seg universitetslivet, ser kostnadene for et slikt tilbud ut til å oppveie fordelene. Vi kan imidlertid ikke si at ubetingede bruksområder er dårlig for alle studenter, ettersom hvert tilfelle er unikt, og om et ubetinget tilbud er aktuelt eller ikke kan avhenge av emnet eller tankegangen til studenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.