USA Lacrosse har utnevnt Marc Riccio som sin nye administrerende direktør etter et landsomfattende Browse opptrådt i partnerskap av USA Lacrosse Board of Directors samt vistete søk. Riccio begynner oppgavene sine 24. august.

“Vi satte oss for å avgjøre en leder som var en trendsetter så vel som en kontakt, en viktig tenker så vel som en strateg, noen med integritet så vel som dyp entusiasme for målet for USA Lacrosse,” uttalte Beth Lyman, styreleder for The the the the the the the USA Lacrosse styret. “Marc er en erfaren idrett så vel som medieutøvende med en velprøvd merittliste av overskuddsvekst. Vi har all tillit til at han vil lede organisasjonen så vel som spill til nye høyder. ”

I sin mye nylige stilling var Riccio den viktigste industripolitimannen for Klarisip, og oppmuntret til egenskaper til strategi, vekst samt organisatorisk transformasjon. Før Klarisip drev Riccio sin egen konsulenttjeneste der han ledet verdensomspennende esports samt videospillvirksomhet på fusjoner samt anskaffelser. Hans yrke inkluderte også stopp på Lagardère Sports (nå Sportfive) som konserndirektør for industriell så vel som i 17 år han jobbet ledende tjenesteoperasjon samt avansement for New York Jets.

Riccio var den aller første høye institusjonen All-American ved Canandaigua Academy i New York, samt spilte lacrosse ved Hofstra University for nåværende USAs landslagssjefinstruktør John Danowski.

“Jeg ser frem til å bygge av stiftelsen så vel som utrolig momentum rundt USA Lacrosse,” uttalte Riccio. “Jeg har hatt sjansen til å jobbe med tidlig stadium så vel som oppstartsvirksomhet som teknikker tjenesten deres, så vel som objektiv med nye konsepter så vel som Sporting CP Skjorter teknologier. Jeg tror vi kan dra nytte av den gründer -tankegangen. Vi ønsker å fortsette å innovere med målet Schalke 04 Skjorter om å alltid vokse spillet i tillegg til å kontinuerlig forbedre opplevelsen for spillere, trenere, tjenestemenn og foreldre. ”

Riccio erstatter Steve Stenersen, som avslørte i april at han gikk til SL Benfica Skjorter side etter å ha ledet organisasjonen med tanke på at oppstarten i 1998.

“Vi er usedvanlig takknemlige til Steve Stenersen i hans 30-pluss-års tjeneste for lacrosse-idretten, og bygger USA Lacrosse fra grunnen av,” sa Lyman. ”Han forlater USA Lacrosse i enestående monetær form, klar for et interessant nytt kapittel. Vi er gjeld til Steve for hans ledelse, engasjement for spillet, samt suksess med å bringe organisasjonen til denne styrkeinnstillingen. ”

“Å lede den kontinuerlige utviklingen av USA Lacrosse så vel som idretten gjennom årene har vært sjansen for livet, så vel som jeg forstår at Marc føler nøyaktig på samme måte,” sa Stenersen. “Marcs yrkesreise samt entusiasme for lacrosse integreres for å gjøre ham ideelt egnet for denne rollen, så vel som jeg ser frem til å se de positive modifikasjonene så vel som betydelig vekst USA Lacrosse vil oppnå under hans ledelse.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.