Hollywood Park, en nesten 300 mål stor sports- og hjemmeunderholdningsmål, og Live Nation har samarbeidet i en eksklusiv flerårig bestillingsavtale for sin splitter nye 6.000- Seat Performance Venue, Performance Venue på Hollywood Park. Forestillingsstedet er en del av den spredte Hollywood Park-utviklingen i Inglewood, California, som utvikles av Los Angeles Rams-eier/styreleder E. Stanley Kroenke og vil være ved siden av den nye Sofi Stadium og American Airlines Plaza.

Christy Castillo Butcher, Sofi Stadium og Hollywood Parks seniordirektør, programmering og booking, sa:

Forestillingsstedet på Hollywood Park er et sofistikert, intimt sted som vil være vertskap for et bredt spekter av begivenheter i verdensklasse, inkludert berømte musikere, oppslukende underholdning og nært sammensatte samfunnssamlinger. Hollywood Park er en ekte destinasjon for sports- og hjemmeunderholdning, og vårt partnerskap med Live Nation vil hjelpe oss enda mer vårt mål å levere bemerkelsesverdig hjemmeunderholdning til Angelenos og besøkende over hele kloden.

Det moderne teateret vil være vertskap for en rekke live hjemmeunderholdning fra konserter til komedie, prisutstillinger, esportkonkurranser, samfunnsarrangementer, konferanser og mer. Live Nation vil være den eksklusive langsiktige promotøren for teatret, og bringe de mest betydningsfulle og beste navnene innen musikk, komedie og hjemmeunderholdning til det helt nye Los Angeles-arenaen.

Rich Best, Live Nations regionale talentsjef for California, sa:

Vi kunne ikke være mye mer begeistret for å være de eksklusive promotørene av dette ekstremt dynamiske stedet som blir levende i Los Angeles. Ved siden av Hollywood Park planlegger vi å gjøre dette til et må-besøk live hjemmeunderholdningssted, og vi kan ikke vente med å avduke det som er i vente for dette distinkte rommet.

Forestillingsstedet på Hollywood Park er en 227 000 kvadratmeter, tre etasjes innendørs spillested som ligger under det samme taksystemet som Sofi Stadium og American Airlines Plaza, og det er perfekt blandet inn på kalesjens sørligste hjørne. Utstyrt med sin egen tre-bay-lastedokk, kan teatret Montpellier HSC Skjorter operere uavhengig eller i takt med stadion og plaza for større arrangementer.

Med tre nivåer av sitteplasser kan spillestedet konfigureres til å huse tre forskjellige publikumskapasiteter, og skape en intim setting for hendelser på 3.400 og 4.400 eller full kapasitet på 6.000 seter. Komplett med en to-etasjes Kaynemaile-lysekrone, vil teatret inneholde seks luksusbokser, en 1200 kvadratmeter store premium-hjemmet gjestfrihetsplass, med tilstøtende garderobe og en 3500 kvadratmeter stort privat klubb med 140 premiumseter.

Over & Top: Performance-arenaen på Hollywood Park er et innendørs arena på 227 000 SF, som ligger under det samme taksystemet som Sofi Stadium og American Airlines Plaza. HKS er designerne bak både forestillingsstedet og Sofi Stadium. Bilder, høflighet: Hollywood Park
Performance Venue Stage er bygget med artister, arrangementer og fans i tankene. På 6.100 kvadratmeter er scenen et ekspansivt område for kunstnere og arrangementer som skal være kreative, og hvert sete ligger i nærheten av handlingen på scenen, med det fjerneste setet i huset bare 164 meter fra scenen. Lokalet har en skydeck og riggekapasitet på 200 000 pund, noe som er en sjeldenhet for en bygning av denne størrelsen.

Lokalet er utstyrt med luksuriøse finish i hele spillestedets interiør og utvendige, og har både en interiør og utvendig balkong for gjester å glede seg over. Den utvendige delen av balkongen har feiende utsikt over fjellene mot øst, American Airlines Plaza, Lake Park og deler av Hollywood Park. Det ytre av arenaen har en skrånende glassfasade som når 42 fot på det høyeste punktet.

Nylig kunngjort Live Nation -arrangementer på forestillingsstedet på Hollywood Park inkluderer:

4. september 2021 – Caifanes

11. september 2021 Newcastle United Skjorter – Los Angeles Azules *utsolgt *

23. september 2021 – Black Pumas

24. september 2021 – Los Angeles Azules

25. september 2021 – Devo (en av bare to headlining -show i år)

6. oktober 2021 – Trippie Redd

29. oktober 2021 – Alejandro Sanz

3. desember 2021 – Christian Nodal

9. mars 2022 – Marina and the Diamonds

12. mars 2022 – Louis Tomlinson *utsolgt *

13. mars 2022 – Louis Tomlinson *utsolgt *

Om forestillingssted på Hollywood Park
Forestillingsstedet på Hollywood Park er et 6000-seters forestillingssted som ligger i Hollywood Park, et nesten 300 mål stort sports- og hjemmeunderholdningsdestinasjon i Inglewood, California, som utvikles av Los Angeles Rams-eier/styreleder E. Stanley Kroenke. Det topp moderne arenaen er et innendørs spillested på 227 000 kvadratmeter, som ligger under det samme taksystemet som Sofi Stadium og American Airlines Plaza.

Lokalet kan konfigureres til å huse Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter tre forskjellige publikumskapasiteter, inkludert intime innstillinger med minimumskapasitet på 3.400 og 4.400. Utstyrt med luksuriøse finish THROughout, arenaen gir også gjester både en interiør og utvendig balkong, luksusbokser, et bransjerom og en privat klubb med premiumseter. Med bygging av etterbehandling i 2021, er forestillingsstedet utstyrt for å være vertskap for en rekke arrangementer, inkludert konserter, prisutstillinger, esports -konkurranser, samfunnssamlinger, konferanser og mer.

ALSD International tilbyr helårsinnsikt og essensielle læring rundt å styrke inntekten gjennom nybygg, renovering, serviceutvidelser, premium sitteplasser, gjestfrihet, F&B, teknologi og gjenåpning, ombygging og utvinning. For mye mer informasjon, klikk på banneret nedenfor …

Den neste utgaven av ALSD International blir arrangert av Liverpool Football Club 6-7 september og vil inneholde en konferanse-, utstillings- og nettverksarrangementer på høyt nivå, samt tekniske turer på Anfield, Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena på ACCL-campus .

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premium seteindustrien de siste 30 årene
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.