over å tro under konkurransen

Hjelper det å være en klok idrettsutøver deg (eller spillerne dine) mye bedre i konkurranse?

Hva antyder jeg av smart? Du kan tenke på to typer smarte for idrettsutøvere: (1) evne til å kritisk analysere, så vel som (2) spillintelligens.

Du vil ha #2 Smarts: Evnen til å forstå idretten din, samt bruke taktikker, så vel som metoder for å være en intelligent spiller, for eksempel å forstå hvilket skuespill å løpe så vel som når.

Når det gjelder nr. 1, kan evnen til å kritisk evaluere være både nyttig så vel som skadelig for ytelsen din. Den gode nyheten, kloke idrettsutøvere kan utmerke seg i å oppdage så vel som metodesituasjoner.

De dårlige nyheten, kloke idrettsutøvere kan over tro eller over evaluere i konkurranse hvis de ikke fredelige denne delen av tankene.

Her er en nylig bekymring fra en sportsforelder som fremhever problemet:

“Datteren min, Lauren, er i ferd med å begynne på college -friidrett om noen uker. Hennes viktigste problem: Hun er usedvanlig klok og overtenger mye. En velmenende kommentar fra en fan eller trener vil få henne til å tro på mekanikk eller overanalysere igjen midt i spillet. Av den grunn i metoden gjør hun fantastisk, men lagt inn i spillforholdene starter hun over -analysen. Nøyaktig hvordan kan hun slutte å tenke på spillet sitt? ”

Hvorfor saboterer kloke idrettsutøvere sine prestasjoner ved å tenke over?

For det første er dette et kjennetegn vi ser med idrettsutøvere som har noen perfeksjonistiske tendenser. De tror å prøve å være ideell er den aller beste metoden å utføre godt.

For det andre, hvis dette virker som deg, prøver du veldig vanskelig å gjennomføre godt. Å prøve vanskelig inkluderer å tro så godt på nøyaktig hvordan du skal prestere. Du regner ikke med at den atletiske evnen din ble slått sammen med praksis.

Mange av utøverne jeg jobber med er like godt om konkurranse, “Dette er viktig nå, sørg for at du gjør det som best, og ikke gjør noen form for feil.”

4 ideer til fredelig sinnet i konkurranse:

1. Påminn deg selv eller dine idrettsutøvere om at metoden er totalt i begynnelsen av konkurransen. Avhengig av hva du allerede har oppdaget i praksis. Slutt å “øve” mekanikken din i konkurranse.

2. Omfavne et praktisk tankesett i stedet for å prøve å være perfekt. Dette er kveldsmat som er viktig for perfeksjonister som mener at de må være ideelle i konkurranse. Et praktisk tankesett er det Tennis -trener, Brad Gilbert, telefonsamtaler som vinner stygg – bare få oppgaven gjort, så vel som ikke bekymring for nøyaktig hvordan Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter SL Benfica Skjorter Leeds United Skjorter den ser ut eller føles.

3. Forhindre “å fikse” det som kanskje ikke er ødelagt. I stedet for å analysere hva som gikk galt på den siste feilen, så vel som nøyaktig hvordan man kan reparere den – under konkurranse – flytter videre til neste spill, bevegelse eller skutt i tillegg til å stole på din evne.

4. Se ballen – dukker ballen. Vi bruker denne angivelsen for softball så vel som baseballspillere som har en tendens til å tenke over. Reagerer på inngangen fra øynene dine. Forenkle antall signaler du krever å utføre. Ikke tro på hvert eneste forslag din trener har fortalt deg det.

Hvis du gleder deg over å lese mine mentale spilltips, kan du fremme denne e -posten til andre idrettsutøvere, så vel som trenere som vil sette pris på det.

Det beste CD -programmet for å stole på dine ferdigheter i konkurranse er den uredde idrettsutøveren.

Øk selvtilliten din med mental spilltrening!

Master Mental Game -trener, Dr. Patrick Cohn, kan hjelpe deg eller din idrettsutøver (e), i alderen 12 år, så vel som oppe, erobrer mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gjennom Skype, FaceTime eller telefon. Telefonsamtale oss til å tulle helt gratis på 888-742-7225 eller ta kontakt med oss ​​for mye mer info om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

Hva sier traineene våre?
“Wow !!! For en uke jeg hadde. Jeg var i stand til å utføre med en selvtillit som gjorde at stilen min kunne stråle gjennom – nei mye mer inn i arenaen og holde den “hjorten i frontlyktene” utseendet eller følelsen. Jeg sluttet å evaluere meg selv mens jeg opptrådte, i tillegg til at jeg virkelig forlot arenaen etter at mønstrene mine følte at jeg hadde opplevd mye moro. Sa takk til deg så mye. ”
~ Julia Dreyer, nasjonal mester hestemessig

For alle idrettsutøvere-oppdage tillitsforsterkende teknikker!

D Du har et ugunstig selvbilde av deg selv som en idrettsutøver som kveler tilliten?

Uansett om positivt du prøver å være, klarer du ikke å riste spørsmålet som skynder seg inn i hodet ditt når du stoler på konkurransen?

Har du identifisert deg selv som en taper, dårlig nærmere eller middelmådig idrettsutøver, så vel som disse merkelappene holder deg fast i en mengde selvmedlidenhet så vel som ubesluttsomhet?

Hvis du faktisk har svart på noen form for disse spørsmålene, kan du inspisere den positive idrettsutøveren!

Positive Athlete CD så vel som arbeidsbokprogram er en 14-dagers plan for suveren selvtillit. Dette programmet er perfekt for alle typer idrettsutøver eller trener som ønsker å finne velprøvde tillitsoppgående metoder garantert å dramatisk utvikle SEnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.