Bruker Anthony Robbins Technique på sportspsykologi

Føler du deg fast i din atletiske karriere? Ser Belgias herrelandslag i fotball Skjorter du ikke resultatene du forventet å se?

Mange idrettsutøvere som er skuffet over forestillingene sine forstår ikke hvorfor. Disse utøverne kan oppsøke anbefalingene fra andre i sin idrett, for eksempel trenere, eldre idrettsutøvere eller private trenere, men likevel er resultatene de samme …

Denne manglende evnen til å oppnå personlige mål eller spille for ens potensielle etterlater idrettsutøvere føler seg håpløse og frustrerte.

Idrettsutøvere som opplever denne følelsen av å bli “fast” sier ofte at de hater idretten sin og bare vil slutte. Å ønske å slutte er større utfordring enn en nedgang og har større negativ innvirkning på idrettsutøvere.

Anthony Robbins, selvhjelp og sportspsykologi

Selvhjelpsekspert og livsprestasjonstrener, Anthony Robbins, hjelper tusenvis av mennesker som opplever denne samme følelsen av å sitte fast i deres personlige liv.

Robbins ‘innsikt og anbefalinger for folk Irans herrelandslag i fotball Skjorter som føler seg fast, kan lett oversette til å forbedre ytelsen for idrettsutøvere. Faktisk støtter Robbins noen av de samme prinsippene som er undervist i sportspsykologi, som omforming.

I en fersk dokumentar om Robbins ‘arbeid med tittelen “I Am Not Your Guru,” avslører Robbins noen av sine topphemmeligheter for å få folk til å løsne og på vei til å tro, oppnå og være fullt engasjert i prosessen hver dag.

En av de første meldingene Robbins kommuniserer er at “du opprettet personen du er.” Som idrettsutøver må denne meldingen være veldig frigjørende.

Hvis du opprettet atleten du er, er du ansvarlig for hvor du er, og du kan gjenopprette deg selv som idrettsutøver.

Endre tankesettet ditt, endre livet ditt

Robbins er glad i å si: “Hele livet ditt endres i et øyeblikk.”

Du kan spørre: “Hvordan er det mulig? Jeg har trent i mange år, så hvordan kan mitt atletiske liv forandre seg i et øyeblikk? ”

Vel, all endring starter med en beslutning tatt i øyeblikket …

En beslutning om at du ikke lenger vil godta resultatene du for øyeblikket ser …

En beslutning eller Feyenoord Skjorter forpliktelse om å finne et nytt alternativ for å: trene hardere, trene smartere, endre selvprat, bli følelsesmessig sterkere, bygge selvtillit eller slutte å lytte til de negative stemmene til andre som prøver å trekke deg nedover.

Et annet poeng som Robbins snakker om er at alle har problemer. Som idrettsutøver er problemet du kan oppleve er annerledes enn hva en annen idrettsutøver kan oppleve, men å jobbe gjennom problemer er det som tar spillet ditt til neste nivå.

Robbins: “Den største feilen er at vi tror vi ikke burde ha problemer, men problemer får oss til å vokse og få oss til å bli mer. Problemet ditt er din gave. ”

Dette er “trippingpunktet” for mange idrettsutøvere. Idrettsutøvere som blir sittende fast sitter fast på programmet.

Disse utøverne sier ting som:

– “Hvorfor skjer dette alltid med meg?”
– “Hvorfor kan jeg ikke noen gang nå målet mitt?”
– “Hvorfor mistet jeg skuddet mitt?”
– “Hvorfor kveler jeg alltid når presset er på?”
– “Hvorfor er jeg i denne nedgangen?”

Å bo på et problem hjalp aldri med å løse problemet. Fokus på problemet mater monsteret og får problemet til å vokse når du tar på deg mye mer negative etiketter av deg selv, i stedet for deg som en erfaren idrettsutøver.

Bruke problemer for å hjelpe deg med å vokse

Hvis du skulle se på problemer som en måte å vokse på, ville du være mye mer tilbøyelige til å jobbe mot en løsning. Med hver nye opplevelse får du tilbakemeldinger som du kan bruke på lignende situasjoner, og til slutt blir du en bedre idrettsutøver fordi du lærte av problemene …

Vi ser dette utspillet i OL i 2016 der idrettsutøvere som mislyktes i 2012, har kommet tilbake til Prosper i 2016.

Når du kan gå forbi problemet og fokusere på løsninger, utvikler du en positiv mental vane. Så snart et problem blir presentert for deg, vil det aktivere hjernen din til løsningssøkende modus.

Denne veksten skjer bare hvis du ikke dveler ved problemet. Et løsningsbasert fokus gir deg mulighet til å finne måter å forbedre og utvide potensialet ditt.

En annen Robbins-ism er: “Hold deg i hodet ditt, du er død.”

Følelsene dine blir besatt av å gjenoppleve negative mentale bånd i hodet. Dette holder deg fast i fortiden og blind for mulighetene foran deg.

Hvis du ikke tror fortidens negative kraft, kan du prøve dette lille eksperimentet …

Først må du legge merke til hvordan du føler deg i dette øyeblikket og gi den en poengsum fra 1 (den laveste du noen gang har følt) og 10 (følelsen av lykke og tilfredshet).

Bruk nå fem minutter på å undersøke en tid i din atletiske yrke når du rotet mest …

Gjenopplev dette øyeblikket og følelsene det rørte inni deg. Husk de negative kommentarene som kan ha blitt kastet mot deg fra foreldrene dine eller trenere eller lagkamerater. Hvordan føler du deg i dette øyeblikket?

Gi et nytt nummer fra 1-10. Sjansen er stor for at du føler deg verre enn fem minutter tidligere.

Dette er effekten som det å leve i fortiden har på hvordan du føler deg i nåtiden. Den gode nyheten er at du kan velgenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.