sommeren i Vermont starter på en stor måte denne måneden med tre festivaler som trekker tusenvis av besøkende til staten vår. Du bor her, så det er ingen unnskyldning for ikke å få sykkelen eller yogamatten din og planlegge neste helg.

Rusling av kvigene: 3. – 5. juni

Brattleboro, Vt.; www.strollingoftheheifers.com

For seksten år siden gikk Orly Munzing på en gammel tømmervei i Dummerston, Vt. Og kom over naboen Dwight Miller som pleide frukthagen. Da Munzing spurte om han trengte en hånd, i stedet for å gi henne en rake eller et Sao Paulo FC Skjorter par klippere, ba Miller henne om å spre ordet om vanskene mange bønder møtte og å oppmuntre andre til å støtte deres lokale matprodusenter. “Han sa å se godt fordi du om ti år ikke vil se dette,” husker hun. Det som startet med en samtale med en nabo var Spark for en årlig begivenhet som trekker titusenvis for en helg med å feire hvor mat kommer fra og Trip de Heifer, en serie turer på grusveier.

Stemningen: Munzing sier. “Det er den morsomste og familievennlige jordbruksmorale Mardi Gras du kan forestille deg. Du må se det for å tro det. ”

Hvem går: alle sammen. Så mange som 50 000 mennesker kan stille fortauet for parade på lørdag morgen. Søndagens sykkelturer tiltrekker lokale syklister som regelmessig takler de svingete grusveiene og besøkende i helgen som søker etter et alternativ til å ri på fortau.

Innstillingen: hjemmet til Holstein Association of America, som sporer slektsforskningen til alle Holstein i Nord -Amerika, lager Brattleboro ofte nasjonale lister over toppsteder å bo eller reise til, mens paraden og dets relaterte arrangementer er i sentrum av Brattleboro, søndagens søndags søndag Trip de Heifer har en mye mer pastoral setting. Lilac Ridge Farm, som ligger bare noen mil fra brummen til sentrum, er en sertifisert økologisk gård på 600 dekar som fungerer som både start og slutt og plasseringen av ettermiddagens piknik etter tur. Den korteste ruten er en ut-og-back 15-mil tur på bølgende asfalterte og grusveier til Green River Bridge. Den mellomliggende 30 mil lange turen slynger seg sørover inn i byene Guilford og Halifax før et monster klatrer opp Moss Hollow Road i Marlboro forbi Marlboro College og går ned ned til Lilac Ridge Farm. For de tøffeste syklistene dypper den 60 mil lange turen helt inn i Massachusetts og gir en Real Sociedad Skjorter steinete avkastning ved hjelp av kuperte og robuste grusveier.

Ikke gå glipp av: lørdagens parade begynner med at husdyr av alle slag leder marsjere. Bortsett fra Guernseys og Holsteins, kan du forvente å se okser, geiter, griser, lamaer og mye mer rusler opp Main Street. “Det er en stor Noahs ark, sier Munzing.

Hva du kan lære: Før kyrne begynner å gå, sitte du på spaserturen til kvigeren Slow Living Summit, et forum av eksperter som utforsker temaer om næring, velvære, matentreprenørskap, matsystemer, matrettferdighet og matpolitikk. Foredragsholdere inkluderer Fred “Chico” Lager, eks-administrerende direktør fra Ben & Jerry’s; Cairn Cross, medgründer og administrerende direktør i Fresh Tracks Capital, Will Brighton & Hove Albion FC Skjorter Rapp, grunnlegger av Gardener’s Supply; Anna Dawson, grunnlegger av Hometown Foods LLC, og andre

Merkeligste ting: Hold øye med “Dairy Godmother”, som sirkulerer rundt hendelsen og de frivillige kledd som fluer som følger bak kyrne, bevæpnet med spader og sagflis for enhver opprydding.

Festen: På Sustainable Living Expo etter paraden, finner du 11 dekar moro, mat og utstillinger inkludert lokale matprodusenter og håndverkere. I tillegg er de fire separate hjemmeunderholdningsteltene vertskap for alle slags live musikk, inkludert rock and roll, funk, New Orleans messing, folkemusikk og selvfølgelig dans. Marvel på utøvere fra New England Center for Circus Arts, plasser spillene dine ved geitracing eller se på kronen til frøken Vermoont.

Leave a Reply

Your email address will not be published.