Sjekk ut den siste jobben i uken: Cluster Venue Look Officer (X2) Position på Glasgow 2018 Europa mesterskap; brakt til deg av Sports Venue Business (SVB) Jobs Board, drevet av GlobalSportsjobs.

European Championships Glasgow 2018 er et nytt multisportarrangement, som arrangeres i Glasgow og Berlin sommeren 2018. Mer enn 8000 idrettsutøvere, tjenestemenn og media forventes i Glasgow og Skottland med et potensielt TV-publikum på mer enn en milliarder.

Finansiert i Boca Juniors Skjorter fellesskap av den skotske regjeringen og bystyret i Glasgow, vil denne nye begivenheten bli organisert i samarbeid med International and National Sports Federations for hver av de deltakende idrettene. European Championships Glasgow 2018 vil tillate Glasgow og Skottland å fortsette å bygge videre på den økonomiske, kulturelle og sportslige arven oppnådd ved å iscenesette Commonwealth Games i 2014.

Bilde- og look -programmet skaper en unik atmosfære gjennom anvendelse av utseendebehandlinger og veisfinnende skilting som er i samsvar med temaet i merkevaren Glasgow 2018 European Championships.

Rapportering til Look Manager The Cluster Venue Look Officer vil være ansvarlig for å bidra til utvikling og levering av Look & Wayfinding Signage Program of the Glasgow 2018 European Championships. Rollen vil føre tilsyn med anvendelsen og leveringen av utseendet og veifinnende skiltbehandlinger på tvers av en klynge av arenaer; Omfang og styring av styring, budsjett- og overvåkingsrammeverk for levering av programmet, kjøp av eventuelle skreddersydde gjenstander med det formål å dresses på konkurransested; Installasjon, vedlikehold, overgang, avinstallasjon og avhending av Glasgow 2018-settet med deler og skreddersydde gjenstander som brukes i utseendet og Wayfinding Signage Program.

Dette er en unik mulighet til å bidra til suksessen med den første utgaven av denne spennende begivenheten, da den gjør sin verdens sportslige kalenderdebut.

Den vellykkede kandidaten må være i stand til å forplikte seg til kveld og helg å jobbe kort tid før, og i løpet av mesterskapet. Begrensninger i årlig permisjon vil også være nødvendige Bologna FC 1909 Skjorter sommeren 2018.

Den vellykkede kandidaten vil være basert på Commonwealth House, 32 Albion Street, Glasgow.

Hvis du er ansatt i Glasgow City Council, Glasgow Life eller en av rådets våpenlengde eksterne organisasjoner (Aleos) og sikrer en rolle i mesterskapet, vil din materielle karakter og vilkår og betingelser bli beskyttet, men din nåværende rolle kan ikke være.

Dette er en mulighet for fast periode frem til august 2018.

For ytterligere detaljer om denne fantastiske jobbmuligheten, Japans herrelandslag i fotball Skjorter gå til:

Jobs News blir brakt til deg i samarbeid med GlobalSportsjobs, den ledende spesialistiske digitale medier og talentplattformen for den internasjonale sportsbransjen.

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.