USA Swimming har avslørt at det vil arrangere de olympiske svømmeforsøkene i 2020 i Omaha, Nebraska, den fjerde tiden på rad byen vil ha holdt Senegals herrelandslag i fotball Skjorter arrangementet. Forsøkene i 2020 blir avholdt igjen på 14.500-seters CenturyLink Center, 21. til 28. juni. Arrangementet vil fungere som det eneste valget som tilfredsstiller det amerikanske olympiske svømmelaget i 2020 som vil kjempe i Tokyo.

“Å bringe de olympiske Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter rettssakene tilbake til Omaha har alltid vært vår prioritet, ettersom byen Omaha, Omaha sportskompensasjon, så vel som Metropolitan Entertainment & Convention Authority har jobbet flittig for å gjøre dette sannsynligvis til den aller beste svømmearrangementet i verden også som en av de fremste begivenhetene i alle idretter, sier Mike Unger, USA som svømmer midlertidig administrerende direktør. CenturyLink Center Omaha-arenaen, omgivende fasiliteter, hotell så vel som restauranter gir det perfekte oppsettet for trenere så vel som idrettsutøvere fra et konkurransemessig synspunkt i tillegg til å vise frem sporten for fans. Omaha har gjort en enorm oppgave velkommen til svømmere, trenere, fans så vel som husholdninger med åpne armer. ”

Forsøkene i 2016 trakk nesten 200 000 tilskuere over 15 utsolgte økter, noe som markerte 30 prosent løft i billetter som ble tilbudt i løpet av 2012-arrangementet. Mer enn 36 millioner TV -seere så på nettbeskyttelse på nettet fra de åtte nettene på NBC. Omaha sportskompensasjon estimerte at arrangementet ga mer enn 74 millioner dollar i økonomisk effekt for byen.

“Olympiske svømmeforsøk i 2020 vil forbedre Omahas bilde ytterligere som et av landets fantastiske sportssamfunn, så vel som vi vil takke USA Swimming for deres mangeårige partnerskap, samt forpliktelse til å bringe det tilbake til Omaha,” Sanfrecce Hiroshima Skjorter sa Wes Hall, president for Omaha Sports Commission.

Som det har vært situasjonen i tidligere forsøk, vil to midlertidige 50 meter bassenger bli installert av Myrtha Pools i CenturyLink Center. Konvensjonen vil nok en gang holde det 100 000 kvadratmeter store USA Swimming Aqua Zone, en sponsor samt fanopplevelsesområde.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.