1885 på Southampton Football Club’s St Mary’s Stadium, designet av KSS – en mangeårig VIP -sponsor av Sports Venue Company – har blitt kortlistet på Restaurant & Bar Style Awards i ‘Fast Casual Casual Company – ‘Kategori.

1885 feirer det grunnleggende året Southampton FC samt begynnelsen av deres interessante reise. KSS Japans herrelandslag i fotball Skjorter ‘korte var å produsere den aller første stigende salongen på St. Mary’s, og skape en personlig opplevelse SC Braga Skjorter for gjester i en eksklusiv restaurant samt bar, og dannet et nytt høydepunkt av gjestfrihet på stadion.

Restaurant & Bar Style Awards er en globalt anerkjent konkurranse dedikert til matstil så vel som drikkeplasser. Ledende markedspersonell tildeler premier for det beste arbeidet som kåret av et panel av internasjonalt anerkjente dommere.

KSS sa Tigres UANL Skjorter i en uttalelse at de “ser frem til å delta på den virtuelle prisutdelingen 15. oktober 2020”.

Over & primærbilde (øverst): 1885 er det mest premium gjestfrihetsbunten i St. Mary’s Stadium. Den stigende salongen tilbyr en avslappet så vel som personlig opplevelse for gjester, sentrert rundt fleksibel servering i tillegg til en slående bar samt salongområde, som viser byens handelsnavid.

1885
1885 er ikke bare noen form for nummer, det var når det hele begynte, klubbens begynnelse så vel som begynnelsen på en interessant reise for de grunnleggende medlemmene i St. Mary’s Church Young Men’s Association. Over et århundre senere feirer klubben med kallenavnet ‘The Saints’ sin rike arv i en eksklusiv 40-personers restaurant samt bar designet av KSS for kampdager så vel som arrangementer.

I den splitter nye tonehøyde som står overfor, er klubbens verdsatte gjenstander stolt av beliggenhet på biblioteket, slik at gjestene kan dra på en oppdagelsesreise for å feire de aller første to tiårene av de hellige stiftelsene, kultur så vel som innflytelse over hele byen Southampton.

En inngravert betongvegg viser et stort skala kart over byen fra 1885, satt bak de luksuriøse møblene som gjenspeiler klubbens juveltonede crest -farger. KSS designet merkevaren som varer i salongen fra menyer til emaljemedlemmer med stilen integrert sømløst gjennom.

1885 er den mest premium gjestfrihetsbunten på stadion, med en avslappet så vel som personlig opplevelse for gjestene sentrert rundt fleksibel servering, så vel som en slående bar samt salongområde som viser byens handelsnavid. Helt indirekte belysning fokuserer interesse på utsikt over full høyde mot banen med direkte gevinst tilgang til ny/rekonfigurert brodert premium bolle.

Anthony Cole-Johnson, salgsdirektør i Southampton FC, sa:

KSS ble satt en ambisiøs oppgave av klubben for å style et nytt område som gjorde at vi kunne maksimere både tonehøyde -sidevisningen til St. Mary’s, samt gi et nytt utseende i tillegg til å føle for vår premium gjestfrihet så vel som seminarplass. Gjennom fantastisk design har vi oppnådd et område som ikke bare setter et nytt mål på vår premium -plass, men har allerede fått enestående tilbakemeldinger fra våre kunder.

KSS samarbeidet med Rainbow, en London-basert møbelleverandør, for å produsere salongen i 1885.

KSS jobbet med et bredt utvalg av oppgraderinger på St. Mary’s, inkludert ikke bare den nye pitchside -salongen, men likeledes forbedrede cateringfasiliteter, så vel som oppussing av husets team som endrer rom.

En inngravert betongvegg viser et stort skala kart over byen fra 1885, satt bak de luksuriøse møblene som gjenspeiler klubbens juveltonede crest -farger. Bilder, høflighet: KSS

For mye mer informasjon:

KSS er en mangeårig VIP -sponsor for sportsstedsvirksomhet. For mye mer info om deres prisbelønte tjenester, klikker du bare på bannerannonsen deres nedenfor …

#SAINTS #HOPITITY #SPORTSBIZ #SPORTSINDUSTRY #SPORTSHOSPITALITY #SPORTSVENES #STADIUMDESIGN

2020 -utgaven av ALSD Worldwide – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector, med fokus på å styrke inntekten via nybygg, renoveringer, serviceutvidelser og teknologi – blir arrangert på huset til den nylig kronede Premier League Champions, Liverpool FCs Anfield Stadium, 12. til 13. oktober, med turer på vertsstedet vårt, Evertons Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena. NB: Den fysiske hendelsen vil bli komplementert med en rekke virtuelle elementer for å garantere at ingen går glipp av!

2020-utgaven av ALSD International-organisert av Association of Luxury Suite Directors samt sportsstedsvirksomhet-vil fungere en konferanse på høyt nivå, en utstillingshall som viser frem de nyeste produktene, tjenestene og løsninger samt forskjellige nettverksarrangementer, som sikrer optimalisert Muligheter for kunnskapsandel, nettverk og virksomhet, enten det er personlig eller praktisk talt.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector

#Alsd – Ledende premium seteindustriennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.