Toca Football, Inc., et teknologiaktivert West Ham United Skjorter fotballopplevelsesfirma, åpner sin første Tennessee-beliggenhet i det Chelsea FC Skjorter større Nashville-området. Lansering av 15. Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter mai vil det innendørs fotballsenter kjent som Toca Nashville være lokalisert i Toa Sports Performance Center i Franklin, Tennessee. Det 171 000 kvadratmeter store sportskomplekset fungerer som hjemmet for noen av regionens største sportsklubber.

Nytt hjemmeunderholdningskonsept

Toca kunngjorde nylig at de ville bygge et topp golflignende hjemmeunderholdningssted for fotballfans i Storbritannia på Londons O2 Arena. Lær mye mer her.

Toca Nashville vil inneholde 14 Toca Training Studios drevet av Toca Touch Trainers, Toca Smart Targes og Toca Pathway Player Development Program. Plasseringen har også tre felt som vil være vertskap for ungdoms- og voksen ligaer og sportsbegivenheter året rundt.

TOCA tilbyr innovative treningsmuligheter for fotballspillere på flere frittstående komplekser som ligger rundt i landet.

“Betydningen av ungdomsidrett har aldri vært større,” sa Eddie Lewis, Toca -grunnlegger og en tidligere profesjonell fotballspiller. ”På Toca tror vi at spillere i alle aldre og evner kan blomstre i våre innovative sentre. Når idrettssamfunnet endelig kommer tilbake i spillet etter måneder med begrensninger, er det mye mer viktig enn noen gang for foreldre å bringe familiene sine inn for de fantastiske sosiale og sunne konkurransemulighetene som er tilgjengelige. ”

“Vi er glade for å få TOCA til å bli med i vårt dynamiske og livlige sportsnettverk, integrere deres nyskapende teknologi i vårt senter og tilby slike innovative treningsalternativer for fotballentusiaster,” sa Trey Kirby fra TOA Sports Performance Center. “Vi vet at TOA -samfunnet vil elske Tocas tilbud og aktivt vil omfavne dem for å drive fremtiden til sporten.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.