World Surf League har avslørt en serie bærekraftsforpliktelser som inkluderer å ende opp med å være karbonneutrale i tillegg til å kvitte seg med en-serve plast på arrangementer innen utgangen av 2019. The the League introduserte også en verdensomspennende reklamekampanje kalt “Stop Tashing Waves” rettet mot å rengjøre havmiljøet.

“WSL er ekstremt glad for å bryte ny grunn i idrett i den presserende kampen mot klimamodifisering så vel som havforurensning,” uttalte WSL -administrerende direktør Sophie Goldschmidt. “Vi tror det er vår forpliktelse å være” alt sammen “med vår innsats for å ivareta havet så vel som strender midt i det ødeleggende klimadilemmaet som vi alle møter. Vi inviterer alle som bryr seg om havet til å bli med oss. ”

I sin innsats for å ha sin WSL -mesterskapstur så vel som enorme bølgeturbegivenheter endte opp med å være karbonneutrale, planlegger ligaen å balansere sitt karbonavtrykk ved å investere i så vel som å støtte jobber som REDD+ (redusere utslipp fra avskoging også som skogforringelse) så vel som VCS (bekreftet karbonstandard) lisensiert karbonbalanse ut prosjekter. WSL planlegger på samme måte å redusere karbonavtrykket ved å regionalisere driften, og begrense ikke-essensiell reise samt implementere retningslinjer for å redusere karbonutslipp på kontorene.

Når det gjelder å kvitte seg med en-serveringsplast på sine arrangementer, vil WSL målrette produkter tilknyttet matservering som flaske drikke, bestikk samt kopper. Ligaen gir allerede vann spesifiserer for tilskuere å fylle på Celta de Vigo Skjorter flasker samt velger komposterbare materialer der det er mulig for matserveringen.

Ligaen betyr på samme måte å utvikle et monetært tilskuddsprogram for å finansiere regionale arbeidsplasser så vel som ideelle organisasjoner som jobber for å beskytte kyster samt ivareta disse naturtypene.

“Jeg tror det er en utmerket holdning så vel som en essensiell melding å sende til folk over hele UNAM Pumas Skjorter verden,” uttalte 11-tiden WSL-mester Kelly Slater. ”Havet er viktig for alle, for mat, for oksygen så vel som spesielt for amerikanske surfere. Jeg tror alle burde gjøre det til deres bekymring å bry seg om dette problemet, samt gjøre endringer i livet for å hjelpe. ”

For sin reklamekampanje Sveits herrelandslag i fotball Skjorter vil World Surf League motivere fans til å bruke #stoptrashingwaves -hashtaggen, samt har gitt et verktøysett med forslag om å redde havmiljøet.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.