Hvordan ta det sparket tilbake praksisspillet til kamper

I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn et spørsmål fra en konkurrerende juniortennisspiller som vil gjøre mye mer fritt i kamper.

Besøk sportspsykologi for idrettsutøvere på PeakSports.com og klikk på Kontakt oss for å sende inn ditt spørsmål om mentalt spill for Dr. Cohn å svare på hans mentale spillvideokast eller podcast.

Er du en ung tennisspiller som har en tendens til å gjøre det veldig bra i praksis, så føles litt, men mye mer kontrollert og stramt i kamper?

Her er temaet Dr. Patrick Cohn går over denne uken:
Det som får tennisspillere til å ikke ta hele spillet som de er i stand til en kampsituasjon og hva kan du gjøre med det.

Arry skrev inn og sa:
“Jeg er en konkurransedyktig juniortennisspiller. Nylig har jeg hatt mye problemer med å bringe det jeg øver på turneringer. Jeg spiller mye tennis og forbedringsshowene mine i øvingskamper. Har du noen metoder som vil hjelpe meg å gjøre mye mer i turneringer? ”

Først må du identifisere hva som endrer deg for deg fra trening til turneringer.

Ofte handler det om bekymring for å mislykkes.
Hvis du ikke spiller fritt, spiller du tett og kontrollert.

Hvordan kan du bli kvitt bekymringen for å unnlate å spille mye mer fritt?
Se videoen for å se hvilke mentale spillideer Dr. Cohn gir til tennisspillere for å bringe praksisspillet sitt til kamper og spille mye mer fritt.

Abonner på PeakSports YouTube -kanalen nå for å motta oppdateringer om vårt nye innhold!

Relatert video: Tennisspillere som bekymrer seg for feil

Relatert artikkel: Hvordan forbedre tennisspillet ditt

Last ned vår gratis tennispsykologirapport!

Oppdag om du lager en eller mye mer av disse “kostbare” uforsiktige mentale spillfeilene under RB Leipzig Skjorter kamper!

Last ned vår gratis tennispsykologirapport:

Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Du vil oppdage:

Hvordan tankene dine kan være din beste eller verste eiendel på banen.

Hvis du bruker tankene dine med suksess mellom punktene.

En metode som kan hjelpe deg med å gå av det siste punktet.

De beste mentale spillferdighetene du trenger å mestre for å forbedre selvtilliten og ytelsen mellom poeng.

Klikk her for å laste ned din gratis rapport i dag: Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Hva sier andre mentale spilltrenere?
“Hun klarte seg veldig bra med å kontrollere følelsene sine under kampene i dag. Vi var veldig glade for henne for ikke å ha vist frustrasjonene hennes i løpet av kampen; Jeg tror det var en stor prestasjon. Hun så virkelig kontroll over følelsene sine selv når hun dobbeltfeil eller gjorde feil. Endringene vi så i hennes oppførsel på mindre enn 24 timer var kjempebra! Takk for din veiledning! ”
~ Jennifer, tennisforeldre

“Siden du sist jobbet med AJ i begynnelsen av september, har hans nasjonale rangering forbedret seg fra 349 til 148. Hans turneringsrekord på et tidspunkt, med tanke på at det å snakke med deg var 17-4, med 3 av de 4 i tredje sett eller tiebreakers og 2 av disse kampene som den samme spilleren, som han har vurdert som slått (du husker kanskje at han var på en 0-9 tapende strek da vi kontaktet deg). Hans uavgjortrekord er minst 90% gjennom forrige helg da han vant 18-talls distriktsturnering med en semi- og den siste kampvinningen. Hjelpen din har absolutt forbedret AJs resultater, og hans oppførsel på banen har forbedret seg betydelig. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mor

“Jeg vil fortelle deg at CD -programmet ditt” Tennis Confidence “har vært veldig nyttig for meg. Jeg hører på CD -ene i bilen, og programmet hjelper meg å bli kvitt en levetid på turneringsprestasjonsangst. Takk skal du ha!”*
~ Wing Yu, tennisspiller

Øk selvtilliten din og fokuset med ekspert mental spill coaching!

Master Mental Game -instruktør Dr. Patrick Cohn kan hjelpe deg med å bli kvitt dine mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjelp av Skype, FaceTime eller telefon.

Ring oss Toll gratis på 888-742-7225 eller kontakt oss for mye mer informasjon om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

En-til-en mental spilltrening med Dr. Cohn.

Hva sier studentene våre?
“Dr. Cohn gjorde en god jobb med å jobbe med barnet mitt Joe på sine mentale ferdigheter for tennis. Han lærte ham de mentale ferdighetene og disiplinen som trengs for å gå til neste nivå. Takk Doc! ”
~ Mike Withers, Santos Laguna Skjorter Joe Withers far

“Takk for all kunnskap, verktøy, materiale og støtte du har gitt meg gjennom hele MGCP -kurset. Det var virkelig en flott opplevelse. Jeg gleder meg til å integrere ditt mentale treningssystem for studenter i klubben, så vel som for idrettsutøvere som virkelig er engasjert, og streber Brighton & Hove Albion FC Skjorter mot å nå høydeprestasjonen. ”
~ Tim Whitehead, Tennis Coach

“På vegne av alle våre trenere som deltok på ITA Coaches -stevnet i 2004, vil jeg takke deg for at du tjente som en omtalt kliniker. Jeg vet atnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.