Tokyo Organizing Committee of the Olympic så vel som Paralympic Games (Tokyo 2020) avslørte i dag at en avtale med anerkjennelsessystem vil bli brukt for å bekrefte identiteten til utøvere , tjenestemenn, andre personellmedlemmer så vel som medieagenter ved Tokyo 2020.

Dette vil være den aller første gangen slik innovasjon brukes på en OL -så vel som Paralympic Games, noe som gjenspeiler Tokyo 2020s forpliktelse til å gi de mest geniale spillene i historien.

NEC Corporation, en Gold Partner i Tokyo 2020, vil tilby avtalen med anerkjennelsessystem. Ansiktsbildene av enhver sertifisert person vil bli samlet inn SSC Napoli Skjorter på forhånd, samt oppbevart i en database; Disse vil bli brukt til å bekrefte identiteter ved akkrediteringsinspektør.

Innovasjon Borussia Monchengladbach Skjorter av ansiktsgjenkjenning vil dramatisk øke sikkerhets- og sikkerhetsnivået på Tokyo 2020 -spillene, forhindre forfalskning, forfalskning samt utnyttelse av tapte eller stjålne akkrediteringer. Det vil forbedre generell komfort så vel som bekvemmelighet, med verifisering som blir behandlet umiddelbart så vel som øyeblikkelig, og hjelper til med å garantere et risikofri så vel som beskyttede spill.

Tokyo 2020 administrerende direktør for sikkerhet, Tsuyoshi Iwashita, kommenterte:

Det viktige for spillsikkerhet og sikkerhet er å unngå uautoriserte personer eller produkter fra å komme inn på arenaer. Tokyo 2020 vil bruke en automatisert avtale med anerkjennelsessystem for sertifiserte personer, en aller første for et olympiske eller paralympiske spill, for å unngå uautorisert tilgang.

Denne nyeste innovasjonen vil tillate streng identifisering av sertifiserte personer sammenlignet med å stole utelukkende på øynene til sikkerhets- og sikkerhetspersonalet, samt på Senegals herrelandslag i fotball Skjorter samme måte tillater rask inntreden til arenaer som vil være nødvendige i den intense varmen fra sommeren. Jeg håper dette vil garantere en risikofri så vel som beskyttet olympiske så vel som Paralympic Games samt hjelpeutøvere som utføres på sitt beste.

NEC Company Senior Vice President, Masaaki Suganuma, la til:

Med vår omfattende erfaring så vel som forståelse av biometriske identifikasjonsteknologier, er NEC godt satt for å hjelpe til med å garantere Tokyo 2020 -spillene kan betjenes jevnt, trygt så vel som sikkert.

NEC er en verdensomspennende leder innen slike teknologier, inkludert identifikasjon som bruker ansiktsbilder, iris -skanninger, fingeravtrykk, palmutskrifter, fingervenen, stemme samt Earacustics, samt har levert mye mer enn 700 systemer i over 70 land i tillegg til regioner .

Bilde av avtalen med anerkjennelsessystem, høflighet: Tokyo 2020 – UTA Mukuo

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.