Sit & Warm er en genial plugg i tillegg til å spille seteets varmesystem som kan ettermonteres i eksisterende seter eller inkorporert i nye seter. Denne måneden ser introduksjonen til SIT & Warm UK, for å betjene det britiske markedet.

VIP -systemet, som blir introdusert i Storbritannia denne måneden, har oppvarmingsaspekter i både ryggstøtten og setepannen med gjestfrihetssystemet som bare tilbyr et oppvarmingsaspekt i ryggstøtten.

Alle SIT & Warm UK -oppvarmingsprodukter er designet så vel som konstruert av selskapets varme så vel som kraftspesialister som bruker de mest effektive energiteknologiene.

Nye seter: Virksomheten vil samarbeide med sine kunder som er valgt ut ny seteleverandør for å sømløst integrere varmesystemet deres under den nye seters produksjonen, eller de kan foreslå en av deres partnersettvirksomhet som kan tilby seter som tidligere er levert med SIT & Warm System.

Retro Fit: Sit & Warm vil gå til stedet for å inspisere eksisterende seter for å finne ut om systemet deres kan ettermonteres. Hvis det kan, vil de jobbe med den valgte sitte-/møbeltrekkvirksomheten eller tilby en nøkkelløsning ved å bruke møbeltrekketeamet.

Loose Covers: Med SIT & Heat’s batterisystem er de i stand til å lage skreddersydde deksler for de fleste setedesign uten noen elektrisk integrasjon som trengs med stadioninfrastrukturen.

Stadium/arena Elektriske arbeider: Ettersom hvert sete har sin egen 240V til 12V transformator, er alt som trengs fra Canadas herrelandslag i fotball Skjorter stedet Sevilla FC Skjorter en 240V stikkontakt for hvert oppvarmet sete.

UK-baserte klubber så vel som arenaer, kan komme i kontakt med Steve Dean via e-post på: steve@sitandheat.com

Sitt og varme
Sit & Warm er et resultat av spørsmålet om nåværende uteplass, som utgifter mye energi så vel som penger. Skaperen Jorg Rijkschroeff har gitt dette problemet mye tanke. Nøyaktig hvordan kan du varme individene på en terrasse, uten å kaste bort så godt mye varme? Endelig fant Jorg at en enkel løsning ville være den aller beste: oppvarmede puter.

Hvordan det fungerer

Det unike med Sit & Warm er kombinasjonen av energisparing og mer komfort. Energi går ikke lenger tapt, ettersom individer isolerer varmt så snart de setter seg på puten. Det betyr at du ikke bare sparer energi, men gir komfort på nøyaktig samme tid. Tross alt, sit og varme puter varme brukerens overkropp. Som organer finnes i denne delen av kroppen, opplever individer generell varme. Hver person kan endre varmt individuelt, og sikre at setet hans aldri er så godt varmt eller så godt kaldt.

Bilder, høflighet:

#Sportsvenuebusiness – Den OGC Nice Skjorter ledende plattformen for sektornyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.