jockey club racereses har avslørt fullføring av den største installasjonen av flersider av helt gratis offentlig Wi-Fi i Europa, som nå er online overhodet femten av sine racerbaner over Storbritannia.

Jockey Club Racecourses ønsker nesten to millioner mennesker velkommen på racedays per år, så vel som enda to millioner mennesker for andre arrangementer, som alle nå har fått tilgang til den høye ytelsen, Wi-Fi-tjenesten med høy tetthet, gratis-of-of- lade.

Gratis Wi-Fi tilbys nå i alle offentlige områder, inkludert tribuner, barer, restauranter, gjestfrihetsområder, eiere og treningsinstruktørområder, paraderinger samt concourses. Wi-Fi tilbyr på samme måte å bruke til Jockey Clubs egne selskapstjenester, så vel som for partnerne, for eksempel Gain Access to Control, Point of Sale Performance samt Britbet Pool-spilltjenesten som introduserer i juli 2018. Wi-Fi for media , Fotografer, seminar så vel som arrangementer kunder, tjenestemenn og arbeidere har vært på beliggenhet på tvers av jockey club racecourses i en årrekke.

Den offentlige Wi-Fi-utrullingen på Jockey Clubs ‘store’ racerbaner ble fullført i 2017, samt overgår forventningene både når det gjelder bruk og ytelse. Dette prioriterte det maksimale antallet racegoers først, med Cheltenham det aller første programmet som gikk på nettet i 2014, i tillegg til at enda flere investeringer har fullført oppholdsprogrammene i Jockey Clubs portefølje, med den endelige programinstallasjonen som går ‘live’ forrige uke .

Jockey Club omhandlet en rekke best-in-class-partnere i avansementet, samt installasjon av en skreddersydd Wi-Fi-løsning. Som et resultat gir Jockey Clubs selskapstjenester Arm, Jockey Club Services, nå andre britiske sportsorganisasjoner sin distinkte ferdighet i å utvikle, samt tilby Wi-Fi-systemer med flere venderier, samt sentrale tjenester som tilbyr Guest Portal, Web Filtrering, klientdataaggregering, rapportering samt innsikt.

Jockey Clubs racermaskiner er: Aintree, Carlisle, Cheltenham, Epsom Downs, Exeter, Haydock Park, Huntingdon, Kempton Park, Market Rasen, Newmarket juli -bane, Qatars herrelandslag i fotball Skjorter Newmarket Rowley Mile, Nottingham, Sandown Park, Warwick så vel som Winston.

Paul Fisher, administrerende direktør i Jockey Club Racecourses, sa:

I tillegg til å investere rekordbeløp i premiepenger så vel som racingoverflatene våre, er det nødvendig at vi fortsetter å investere i å forbedre opplevelsen vi tilbyr til våre kunder.

Racing er en fantastisk dag ute, så vel som vi er ekstremt fjerne at helt gratis Wi-Fi er en klientforventning, så jeg er ekstremt glad for at vi har fullført det som utgjør Europas største multisite systemutrulling. Dette produserer også en rekke industrielle muligheter, inkludert for partnere, samhandling med appen vår, klienter som deler sin erfaring på sosiale nettverk, så vel som for vår kommende Britbet Pool -spilltjeneste.

Alan Stewart-Brown, regional visepresident i Europa, Midt-Østen samt Afrika ved Xirrus, en av innovasjonsleverandørene Club America Skjorter som er inkludert i Jockey Clubs Wi-Fi-prosjekt, sa:

Xirrus er glade for å være en del av Fluminense Skjorter det som definitivt er den største Wi-Fi-installasjonen med høy tetthet i Europa.

Bilde, høflighet: Jockey Club

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.