Økonomiske planer for et nytt baseballstadion i Tampa Bay for å være vertskap Castor fortalte Tampa Bay Times forrige uke.

Rays ‘leiekontrakt på Tropicana Field i St. Petersburg utløper etter 2027 -sesongen, og laget har prøvd å finne et nytt stadion i flere sesonger nå. Den “søsterbyen” -planen som foreslått er å spille spill i Tampa Bay tidligere i sesongen når været vil være mildere før de flytter til Montreal for å avslutte sesongen etter at Sao Paulo FC Skjorter den kanadiske våren tining er fullført. En kampanjekampanje planlagt av laget skulle planlegge å Bologna FC 1909 Skjorter starte under MLB -sluttspillet, men ble senere fremmet.

Hillsborough County og Tampa Sports Authority ville finansiere en ballpark på 27 000 kapasitet for å være vertskap for vårtreningsspill og halvparten av den ordinære sesongen, med laget som spiller den andre halvparten på en ny Ballpark i Montreal. Strålene har sagt at de vil betale halvparten av de estimerte kostnadene på 700 millioner dollar i Florida. Eventuelle planer med delt sesong må fortsatt godkjennes av Major League Baseball.

“Ingenting er utenfor bordet, med unntak av innbyggerens fot regningen for stadion,” sa Castor til The Times. ”Alt er fremdeles mulig som en finansieringsmekanisme. … Jeg ser for meg mye mer enn ett forslag som Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter ble presentert for strålene. ”
Når det gjelder Montreal Stadium, ville Quebec være klar til å subsidiere byggingen hvis det vises til å generere tilstrekkelig skattemessig fortjeneste for provinsen, sa fremste François Legault i mars. Montreal har vært uten et baseball -lag med tanke på at ekspoene dro til Washington etter 2004 -sesongen.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.